Labbplatta - breadboard

Labbplatta - breadboard

En labbplatta hjälper dig att bygga prototyper och utföra experiment utan att behöva löda ihop ett kretskort. Det gör att du enkelt kan flytta runt eller byta komponenter vid behov. Det gör det enklare att börja laborera och råkar en komponent gå sönder så har man lärt sig en hel del och det är enkelt att byta komponenten och fortsätta laborera.

Kategorin innehåller tillbehören labbsladdar och regulatorkort med nätverksaggregat

 • Labbplatta - 830 hål
 • Labbplatta - 400 hål

Tillbehör till labbplattan

 • labbsladd hane/hona
 • labbsladd hona/hona
 • labbsladd hane/hane
 • Regulatorkort som strömförsöjer labbbplattan

Lista  Rutnät 

Minskande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
per sida
 1. labbplatta - breadbord

  Labbplatta - breadboard för säkrare experiment

  Labbplatta för säkrare och mer organiserade experiment.

  Labbplatta för det enklare och säkrare att utföra experiment då du inte behöver ha strömförande lösa trådar hängande och dinglande i luften eller på ett bord.

   

   Passar alla Raspberry Pi modeller.

  Läs mer
  59,00 kr

 2. Potentiometer 10 K resistor

  Trim pot 10 K resistor

  Potentiometer 10 K resistor

  Potentiometer 10 K resistor är en trimpotentiometer som du kan ändra resistansens med hjälp av en skruvmejsel (spår eller stjärna) för att få starkare eller svagare LED-belysning eller olika toner, eller andra projekt som behöver olika mycket ström under projektets gång.

  Läs mer
  10,00 kr

 3. 2x20 Pins till Raspberry Pi Zero

  2x20 Pins till Raspberry Pi Zero

  2x20 Pins till Raspberry Pi Zero

  2x20 Pins till Raspberry Pi Zero för dig som vill använda din Pi Zero till labb och exprement och därmed kunna använda din Zero:s GPIO-kontakter. Den är även stapelbar för flera kort eller kontakter.

  Läs mer
  20,00 kr

 4. Adafruit 0.56 4 - Digit 7 Segment Display

  Adafruit 0.56 4 - Digit 7 Segment Display

  Adafruit 0.56 4 - Digit 7 Segment Display

  Adafruit 0.56 4 - sifferdisplay med 7 segment  för dig som vill se siffrorna från ex. temperaturen på en Dallas digital tempertursensor. De sju segmentens matris kan du styra med 14 stift. Displayen är en 8x8 matris eller en fyrsiffrig 7-segmentskärm. En trevligt tillbehör för att kunna börja exprimentera med I2C.

  Sifferdisplayen är byggd för att mininimera mängden ledningar från diplayen och för att underlätta inkopplingen och mjukvarutillverkningen för dig. En av drivrutinerna till displayen är MAX7219.

  Läs mer
  159,00 kr

 5. AdaFruit MCP4725 Digital till analog omvandlare DAC

  AdaFruit MCP4725 Digital till analog omvandlare DAC

  AdaFruit MCP4725 Digital till analog omvandlare DAC

  AdaFruit MCP4725 Digital till analog omvandlare DAC  löser problemet med att Rasperberry Pi  endast har digitala in- och utgångar. 

   

  Detta kort kan också användas av vårt I2C-projektpaket

  Läs mer
  75,00 kr

 6. Motorstyrkort med dubbel H-brygga

  Motorstyrkort med dubbel H-brygga

  Motorstyrkort med dubbel H-brygga

  Ett litet kort som är byggt för att kunna driva två motorer där som du kan både köra bakåt och framåt. Du kan även ansluta en stegmotor. Är egentligen gjort för Auroino, men kan köras på spänning mellan 2,5 V - 12 Volt så det passar bra till Raspberry Pi också. Det vill säga man kan ansluta en bipolär stegmotor (fyra trådar). Men inte Unipolär som kräver 5 trådar eller 6 trådar.

  Läs mer
  29,00 kr

 7. 10-polig stiftlist

  10-polig stiftbrytlist för labbplatta.

  10-polig stiftbrytlist för labbplatta.

  Guldplätterade stift som är 1 centimeter långa och passar bra i labbplatta och till r-pi.se labbsladdar.

  Förenklar montering om du vill använda en tryckknapp eller liknande som har honor som inkopling till labbplattan.

   

  Passar alla Raspberry Pi modeller.

  Läs mer
  10,00 kr

 8. Ledande färg på tub - svart 10ml

  Ledande färg på tub - svart 10ml

  Ledande färg på tub - svart 10ml

  Elektrisk färg - rita dina elektroniska banor direkt på papper. Roligaste färgen på länge. Genom att rita en lämplig banar mellan t.ex. ett batteri och en lysdiod så har du snabbt skapat en sluten krets som faktiskt fungerar.

  Upptäck och lek, prova dig fram och få en intuitiv förståelse för den tänkta kretsen fungerar, Testa på papper, plast, textil hur kretsen fungerar innan du går från Prototyptillverkning till mer kostsamma material.

  Läs mer
  149,00 kr

 9. Labbplatta 400 hål

  Labbplatta 400 hål

  Labbplatta 400 hål

  En labbplatta gör att du kan testa dig fram både snabbt och säkert. Plattan består av hål där man kan ansluta kontakter och ledningar utan att behöva löda. Den är uppdelad i tydliga sektioner och har markeringar för plus och minus med rött och blått. Plattan kan jackas ihop med fler plattor och har dubbelhäftande tejp på baksidan för enkel montering. Plattan kan strömförsörjas med ett regulatorkort som passar Raspberry Pi.

   

  Passar alla Raspberry Pi modeller.

  Läs mer
  39,00 kr

 10. 2 axel joystick på labbplatta

  Joystick modul 2-axel analog

  joystick modul 2-axel analog

  Denna 2 - Axis Joystick kan användas för att lägga till analog ingång till ditt nästa projekt . 2 - Axis Joystick innehåller två oberoende potentiometrer (en per axel) för rapportering av joysticken position, med kabelalternativ för spänning - eller motståndsoutputs. Modulformfaktorn gör det möjligt att koppla in 2 - Axis Joystick direkt in i en labbplatta för enkel prototyp .

  2 - Axis Joystick inkluderar fjäderautomatisk återgång till centrum och en bekväm cup - typ knopp. Till ett kul projekt med din Raspberry Pi. Tyvärr måste du ha ett kort emellan som tolkar analoga signaler till digitala signaler som Raspberry Pi förstår.

  Läs mer
  69,00 kr

Lista  Rutnät 

Minskande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
per sida