Böcker

Några böcker om Raspberry Pi på olika nivåer för dig som vill ha en pappersbok att hålla i. Kategorin förändras eftersom det kommer ut nya böcker.

Lista  Rutnät 

Minskande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
per sida
 1. Raspberry Pi Camera Controls Using Python

  Raspberry Pi Camera Controls Using Python 3.2.3

  Raspberry Pi Camera Controls Using Python 3.2.3: For Windows and Debian-Linux

  Raspberry Pi Camera Controls Using Python 3.2.3: For Windows and Debian-Linux, en bok för dig som vill lära dig mer om hur du ska hantera Raspberry Pi:s Kamera och programmeringsspråket Python.

  Läs mer

  Ordinarie pris 179,00 kr

  Special Price 146,00 kr

 2. Raspberry Pi User Guide 4

  Raspberry Pi User Guide 4:e edition

  Raspberry Pi User Guide 4:e edition

   Förhandsbeställ och få boken senast den 12 september 2016.

  Nya versionen av Raspberry Pi User Guide är snart i lagret. 

  Raspberry Pi User Guide är en handbok för Raspberry Pi 3 och är fylld av många tips och trix för hur du ska hantera din Raspberry Pi 3 med ingyggd WiFi och Bluetooth, vilket möjliggör ny typ av projekt där du inte är lika beroende av kablar längre, men ställer andra krav på säkerhet.

   

  Eftersom den ännu inte är på lagret kan jag inte skriva mer om boken. Boken kommer in på lagret i slutet av nästa vecka, dvs runt den 9 september 2016.

  Läs mer
  219,00 kr

 3. Make a Raspberry Pi-Controlled Robot: - framsida

  Make a Raspberry Pi-Controlled Robot

  Make a Raspberry Pi-Controlled Robot

  Denna bok är för dig som har prövat  att göra enklare projekt med Raspberrey Pi tidigare men vill göra något nytt och rolgit. Så varför inte bygga din egen robot.

  Boken går igenom vad man behöver tänka på när man ska bygga ett chassi, hur man styr och kontrollerar motorer och hur olika sensor fungerar och hur man samlar in data från roboten genom fjärrstyrning. Använd din fantasi och bygg den coolaste roboten eller varför inte den enkalste som fortfarande använder motorkraft.

   

  Med hjälp av en Sense Hat  får du många av de sensor som boken tar upp på ett enda kort.

  Läs mer
  159,00 kr

 4. Raspberry Pi Networking Cookbook

  Raspberry Pi Networking Cookbook

  Raspberry Pi Networking Cookbook

  Den här boken hjälper dig som har en del förkunskaper och som vill upptäcka upp man konfigurerar och säkrar Raspberry Pi, möjliggöra fjärrstyrning till och från andra datorer, använda Raspberry Pi till säker delning av dokument och filer, lära dig hur du utvecklar en webbserver med ditt eget innehåll. Bygga din egen accesspunkt och brandvägg. Komma igång med Internet of Things.

  Läs mer
  319,00 kr

 5. Make: Sensors: Projects and Experiments to Measure the World with Arduino and Raspberry Pi

  Make: Sensors: Projects and Experiments to Measure the World with Arduino and Raspberry Pi

  Make: Sensors: Projects and Experiments to Measure the World with Arduino and Raspberry Pi

  Make (gör): Sensorer är den definitiva introduktionen och guiden till ibland - knepigt värld att använda sensorer för att övervaka den fysiska världen, men roliga när det fungerar. Med dussintals projekt och experiment för dig att bygga, visar denna bok dig hur man bygger sensorprojektmed både Arduino och Raspberry Pi . 

  De flesta av dessa sensorer hittar du på tilläggskortet (I/O kortet) Sense Hat, som till exempel ljussensorer, beröringsensor, gyroskop, temperatur, luftfuktighet och gassensor.

  Läs mer
  339,00 kr

 6. På äventyr med Raspberry Pi - bok

  På äventyr med Raspberry Pi - svensk text

  På äventyr med Raspberry Pi

  Boken "På Äventyr med Raspberry Pi" är en riktigt bra start för barn och vuxna som vill komma igång med att programmera och koppla ihop Raspberry Pi med elektronik. 

  Boken är ny och uppdaterad och den enda boken på svenska som handlar om Raspberry Pi. Boken tar upp Scratch och Python på lätt förståeligt sätt, musiktillverkarprogrammet Sonic Pi och roliga labbövningar.

  I vår shop har vi även Labbkittet På äventyr med Raspberry Pi, där alla komponenter som tas upp i boken finns med. Boken har roliga bilder i färg som tilltalar barn, men vuxna kan ha minst lika mycket glädje av boken.

  Läs mer
  279,00 kr

 7. Programming the Raspberry Pi

  Programming the Raspberry Pi Uppl 2

  Programming the Raspberry Pi Getting Started with Python Upplaga 2

  Den nya utgåvan av elektronikgurun Simon Monk är till och med Raspberry Pi B +, och mindre Raspberry Pi A +. Du får lära dig grunderna i Python programmering med konkreta exempel, nedladdningsbara exempelkod, och engagerande projekt som visar dig hur man gör Raspberry Pi interagera med den verkliga världen. Ta reda på hur du ställer in maskin- och programvara, skriva och felsöka applikationer, skapa användarvänliga gränssnitt och styra externa elektronik.

  Läs mer
  189,00 kr

 8. Beginning Raspberry Pi 2

  Beginning Raspberry Pi 2

  Beginning Raspberry Pi 2

  En nybarjarbok med Raspsberry Pi där man lär sig förstå hur Raspberry Pi 2 fugnerar och vilkat operativsystem som finns tillgängliga. Du kommer att lära dg olika program och hur man arbetar med Wordpress och webserver.

  Du behöver ingen tidigare datakunskap eller programmeringsvana för att förstå boken.

  Läs mer

  Ordinarie pris 189,00 kr

  Special Price 129,00 kr

 9. Bok Adventures in Raspberry Pi med coola projekt

  Adventures in Raspberry Pi - projekt för unga Ver 2

  Adventures in Raspberry Pi Ver 2

  Boken Adventures in Raspberry Pi har tagit fram 9 häftiga projekt för unga personer. Boken lovar att du ska bli väldigt upptagen av Raspberry Pi eftersom det är riktigt kul med programmering och elektronik tillsammans. Bli inspirerad och börja idag.

  Läs mer
  249,00 kr

  Slut i lager

 10. Bok - Python in easy step makes programming fun!

  Python in easy step makes fun!

  Python in easy steps makes programming fun!

  En av de viktiga hörnstenarna i Raspberry Pi är programmeringsspråket Python. Jag har kommit över en bok som går igenom Python på ett pedagogisk och trevligt sätt. Boken är skriven för Mac eller Windows med en Raspberry Pi användare känner snabbt igen sig. Jag tänkte först behålla boken för mig själv, men så tittade en av mina Workshopsdeltagare i boken och blev förtjust.

  Läs mer
  175,00 kr

Lista  Rutnät 

Minskande ordning
Sida:
 1. 1
 2. 2
per sida